ВЕЧІР З МУЗИКОЮ БАХА

2024.03.21 АСО Бах

Вечір з музикою Йоганна Себастьяна Баха змогли провести глядачі у Чернігівському обласному філармонійному центрі 21 березня 2024 року. Академічний симфонічний оркестр “Філармонія” на чолі із заслуженим діячем мистецтв України Миколою Сукачем та видатні українські музиканти Анатолій Баженов, Катерина Баженова і Дарій Антонюк представили їх увазі програму під такою назвою — “Вечір з музикою Й.С. Баха”.

Скрипалі — народний артист України, лауреат Шевченкіської премії Анатолій Баженов, молода яскрава зірка новітньої вітчизняної скрипкової сцени Дарій Антонюк, а також піаністка, заслужена артистка України Катерина Баженова мають давню і дуже плідну історію співпраці з оркестром “Філармонія”. Їхні виступи завжди збирають у залі філармонійного центру численну публіку.

Академічний симфонічний оркестр та солісти-віртуози у програмі з двох відділень виконали справжні шедеври великого німецького композитора — Оркестрову сюїту №1 до мажор, Концерт №5 для фортепіано з оркестром фа мінор, Концерт для органу №2 ля мінор в аранжуванні для духового квінтету, Адажіо з “Пасхальної ораторії”, Концерт для двох скрипок ре мінор, арію альта “Erbarme dich, mein Gott” з ораторії “Страсті за Матвієм”. Артисти у концертній програмі змогли передати глядачам своє бачення самої сутності музики Йоганна Себастьяна Баха — невичерпну глибину мистецьких образів, трагізм і тріумф людського духу, поетичну емоційність почуттів.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode