ДЕНЬ ЕНЕРГЕТИКА

День енергетика

23 грудня 2016 року в м.Славутич Київської області відбулися урочистості, присвячені Дню енергетика.

Головними гостями, заради яких і було організоване це святкування, були працівники ДСП (Державного спеціалізованого підприємства) «Чорнобильська атомна електростанція», співробітники інших об’єктів зони відчуження та члени їхніх сімей.

Серед запрошених були також народні депутати України, керівництво Державної адміністрації зони відчуження й ДСП «ЧАЕС», діючий і колишній міські голови Славутича, а також депутати Київської обласної та міської рад.

Основою свята став концерт, організований співробітниками кіноконцертного комплексу, а окрасою святкового концерту – виступ Академічного ансамблю пісні й танцю «Сіверські клейноди» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (художній керівник та головний диригент – Заслужений діяч мистецтв України Сергій Вовк). Творчий колектив, завдяки обдарованості артистів, неповторності сценічних номерів та бурхливій енергетиці своїх виступів, вніс безцінний вклад, достойно привітавши гостей та запрошених до свята.

Справжні емоції, які вирували у залі, та щирі сльози радості на обличчях глядачів і слухачів дають підставу вважати, що «Сіверські клейноди» й надалі достойно презентуватимуть мистецтво Чернігово-Сіверського краю і будуть відігравати провідну роль у збереженні та популяризації етнокультурних цінностей не лише Чернігівщини, а й всього українського народу.


QR-Code generated with LudwigQRCode