ФОРТЕПІАННИЙ АБОНЕМЕНТ. АНТОНІЙ БАРИШЕВСЬКИЙ

ФОРТЕПІАННИЙ АБОНЕМЕНТ. АНТОНІЙ БАРИШЕВСЬКИЙ

19 лютого 2017 року у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбувся КОНЦЕРТ ФОРТЕПІАННОЇ МУЗИКИ за участю лауреата Міжнародних конкурсів АНТОНІЯ БАРИШЕВСЬКОГО (фортепіано, м.Київ) та лауреата Міжнародних конкурсів ВІРИ СИМЧИЧ (скрипка, м.Київ).

Молодий піаніст Антоній Баришевський народився в Києві. З семи років почав навчатися грі на фортепіано. У 2007 році вступив до Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського (клас В.О.Козлова).

З 2012 року є солістом Національної філармонії України.

Лауреат багатьох міжнародних конкурсів, в числі яких конкурс «Виконавець-композитор» в Санкт-Петербурзі (I премія, 2004), Міжнародний фортепіанний конкурс пам'яті В.Горовиця в Києві (II премія, 2005), Міжнародний фортепіанний конкурс у Хаені (I премія, 2009), Міжнародний фортепіанний конкурс ім. Ф.Бузоні (II премія, 2011) і Міжнародний фортепіанний конкурс ім.А.Рубінштейна в Тель-Авіві (I премія, 2014 року).

Регулярно виступає з сольними концертами та у супроводі симфонічного оркестру в Україні і за кордоном.

Гастролював у Франції, Італії, Швейцарії, Данії, Ісландії, Росії, Білорусі, Сербії, Румунії, Польщі, Іспанії, Німеччині, Ізраїлі та США.

Має записи на радіо і телебаченні України, Сербії, Італії, Данії, Іспанії. Студія Naxos випустила сольний диск піаніста.

Це дванадцятий концерт з циклу ФОРТЕПІАННИЙ АБОНЕМЕНТ. В програмі прозвучали твори: Д.Скарлатті , В.Сільвестрова, Л.В.Бетховена.

Координатор проекту - заслужений діяч мистецтв України, доктор філософії, мистецтвознавець ОЛЕГ ВАСЮТА.


QR-Code generated with LudwigQRCode