МЕНІ ХОЧЕТЬСЯ СПІВАТИ, СПІВАТИ ДЛЯ ВАС...

ЮВІЛЕЙНИЙ ТВОРЧИЙ ВЕЧІР ТЕТЯНИ ОЛІЙНИК


Промайнула літня пора а, за нею і пора відпусток. І знову творчий колектив обласного філармонійного центру фестивалів та творчих програм запрошує до своєї концертної зали. У день першої Пречисти Тетяна Олександрівна Олійник, яка на творчій сцені вже працює 42 роки, артистка, солістка, вокалістка - запросила всіх шанувальників на свій ювілейний концерт та подарувала багато гарних пісень. У переповненому залі зібралася «любляча родина» шанувальників народної пісні.

Звісно у такий день – День народження Тетяну Олійник прийшли привітати влада, творчі колективи, рідні синочки, друзі. «Так розпорядилася моя доля. Не кожному дано дарувати людям радість і я дякую Господу Богу, що я маю таку можливість. Я буду просто щасливою!» - звертаючись до присутніх мовила пані Тетяна. Великий і складний шлях у своїй творчості пройшла Тетяна Олександрівна. Спочатку пісні з родиною, потім студія Вірьовки, хор Вірьовки, Черкаський народний хор, та нарешті наш філармонійний центр.

Сьогодні вона співпрацює з поетами та композиторами. Вона пише вірші і навіть пісні. Марина Гончаренко, народна артистка України, виконала пісню «Сину мій сину» на її слова. А на сцені вже красується Красилівський народний хор «Козацька вольниця», який приїхав привітати свого керівника з ювілеєм. Привітати свою землячку завітав і гурт «Смоляни» з села Піски, що на Бахмаччині. Ось так на творчому злеті і відмітила Тетяна Олександрівна свій черговий День народження. То ж залишається їй побажати творчого натхнення, добрих глядачів та звісно гарного здоров’я на довгії, довгії творчії літа!


Текст та фото Віктора Кошмала.


QR-Code generated with LudwigQRCode