КАМЕРНИЙ ХОР

26
жовтень
2017

четвер
19:00

АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС

Музично-театральне дійство
за мотивами твору Льюїса Керрола

В концерті звучатиме музика британського гурту "Kings singers"

Концерт виконується англійською мовою з українськими субтитрами

Участь беруть:
АКАДЕМІЧНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР
ІМ.Д.БОРТНЯНСЬКОГО
Художній керівник та головний диригент
ІВАН БОГДАНОВ

У минулому сезоні академічний камерний хор ім. Д. Бортнянського відзначив своє 20-ліття. Цей 20-й сезон був надзвичайно насиченим і успішним для колективу. Великий резонанс у місті спричинило шоу «Queen XXI», де у виконанні хору прозвучали кавер-версії хітів легендарної групи Queen. А на своєму ювілейному концерті хор презентував композиції з майбутніх проектів. Серед них – твори з репертуару групи «King's Singers». Такий своєрідний проект у нашому місті робиться вперше. Суть у тому, що увесь концерт, від самого початку і до закриття завіси, відбуватиметься виключно англійською мовою. В основу перфомансу покладений сюжет відомої англійської казки «Аліса у країні чудес». Разом з головною героїнею ви здійсните захопливу подорож у світ фантазії, вимислів і сновидінь.

Ідея створення такого проекту належить художньому керівнику та головному диригенту Академічного камерного хору ім. Д. Бортнянського – Івану Богданову. Вже декілька програм камерний хор поєднує в своїх концертах звичну музичну складову з шоу, театральними та іншими експериментальними елементами.

В цьому театрально - хоровому до творчого тандему Богданов-Обєдніков приєдналась режисер Світлана Бунзяк. За просторові рішення відповідає Артем Сіворакша, художники – Ірина Хрикіна та Вікторія Власенко. Академічний камерний хор ім. Д. Бортнянського ще більше занурився в театральні пошуки. Майже всі ролі виконують артисти камерного хору, який в свою чергу, також є активною дійовою особою.

Що стосується музичної частини – вона складається з музики британського чоловічого ансамблю «The King`s Singers» та в Україні звучить вперше.

Театрально – хоровий проект «Аліса в країні Чудес» буде цікавий шанувальникам музики a cappella та хорового співу, творчості Л. Керрола, тим, хто вивчає англійську мову та просто тим хто цікавиться англійською культурою. Особливістю концерту є використання англійської мови. Все: мова в музичних творах, діалоги акторів, слова автора та ведучого – виключно англійська мова! В процесі підготовки ми співпрацювали з центром іноземних мов «Лондон». Саме вони робили переклад сценарію та проводили заняття з колективом по вдосконаленню вимови текстів. Не варто хвилюватись і тим глядачам котрі не знають англійську, оскільки концерт супроводжуватиметься українськими субтитрами.

Таке поєднання зразків британської культури створить незабутній вечір для глядачів.


Ціна квитків: 40-80 грн.
Тривалість: 1 год. 10 хв.
ЖИВИЙ ЗВУК

Грудень 2017
    
1
Пт
2
Сб
3
Нд
4
Пн
5
Вт
6
Ср
7
Чт
8
Пт
9
Сб
10
Нд
11
Пн
12
Вт
13
Ср
19:00 КАЛЕТА
14
Чт
15
Пт
16
Сб
17
Нд
18
Пн
19
Вт
20
Ср
21
Чт
22
Пт
23
Сб
24
Нд
25
Пн
26
Вт
27
Ср
28
Чт
29
Пт
30
Сб
31
Нд