ЛІРИЧНІ ТА ВЕСЕЛІ ІСТОРІЇ ОДЕСЬКОГО ДВОРИКА

ПОГУЛЯЄМО ДЕРИБАСІВСЬКОЮ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОДЕСІ!

Сміятися і плакати, співчувати і шаліти від захоплення й відчуття дива – вир емоцій дарують «Ліричні та веселі історії одеського дворика» у виконанні зіркових артистів Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Колоритна, неповторна, незрівнянна Одеса оживає у центрі Чернігова у феєричному мюзиклі: невгамовна тьотя Роза у барвистому халаті, тендітна, але гостра на язик Сонечка, зворушливий Попандопуло, дотепний дядя Жора, «фраєри», «гопники» і прості перехожі - з характерними приказками, манерами і гордим відчуттям приналежності до свого унікального міста – перлини біля моря.

Скучили за ними? Вже скоро, 27 жовтня 2017 року, у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм знову почуємо пісні великих Утьосова і Марка Бернеса, знайомі з дитинства ностальгічні мелодії з відомих кінофільмів, разом з улюбленими героями зазирнемо в одеські дворики і побачимо їх дивовижний світ очарованими очима голлівудського режисера Девіда у виконанні режисера-постановника мюзикла Дмитра Обєднікова. Тьотя Роза – яскрава героїня Інни Василенко, Сонечка – чудова співачка і актриса Ольга Печко. У спектаклі також задіяні заслужені артисти України Володимир Гришин та Сергій Сулімовський, лауреати Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Марина Маккей, В’ячеслав Мацвійко, Марина Коваленко, Олена Близнюк, Світлана Примак, Богдан Тонкошкурий, В’ячеслав Петрик, артисти філармонійного центру Костянтин Слободенюк, Ірина Єрмакова, концертмейстер Олег Богуш, лауреат Міжнародних конкурсів театр танцю "ЕКВАТОР" під керівництвом Віктора Войнікова - Катерина Велика, Ольга Кузьменко, Олександр Коваленко.

Осіннім вечором пірнути у літо, у цікаві пригоди разом з веселими одеситами - мрія здійсниться у Чернігівському філармонійному центрі 27 жовтня 2017 року.

Віра Лобановська

----

До уваги жителів міста МЕНА: 20 жовтня 2017 року ви також зможете зазирнути до нашого одеського дворика! Концерт відбудеться о 19.00 на сцені менського районного будинку культури. Чекаємо на вас!


QR-Code generated with LudwigQRCode