ДЛЯ ВАС, КОХАНІ ЖІНКИ!

ДЛЯ ВАС, КОХАНІ ЖІНКИ - КОНЦЕРТНІ ВИКОНАВЦІ


Традиція вшановувати жінок на початку весни ознаменувалася цього року у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм святковими концертами від естрадних зірок. Три чудові вечори — 6, 7 та 8 березня 2018 року, чернігівська публіка провела разом з улюбленими артистами.

Відома й поширена тема жінок у їх різних іпостасях дала творцям концертної програми вільний простір для фантазії, дотепних жартів та імпровізацій. У стрімкому, насиченому, яскравому концерті артисти захоплювали глядачів з перших номерів і тримали у вирі приємних позитивних емоцій.

Тут були Володимир Гришин і його феєричний «Вова супер-стар», і Дмитро Обєдніков у шаленому танці в сукні і на підборах, і то ліричний, то запальний Сергій Сулімовський - сольно і в чудовому дуеті з В’ячеславом Мацвійком, і Максим Пузан, який однаково гарно і співає, і танцює.

І, звісно, незрівнянні, магічні й чарівні артистки, які із повною віддачею і особливо натхненно працювали для глядачів у ці святкові дні! Вони створили широку палітру колоритних жіночих образів і відобразили цілий вир різних почуттів: від палких пристрастей та веселощів у комічних ситуаціях - до відчаю у нещасливому коханні. Прекрасна й рішуча Марина Маккей, загадкова й спокуслива Марина Коваленко, тендітна й зворушлива Ольга Печко, завзята й запальна Іванна Коцур, життєрадісні та енергійні Світлана Примак і Олена Близнюк – чудові акторки, майстерні вокалістки.

Вдало підібрані пісні, що охопили тематикою всю гаму стосунків і почуттів, впліталися в мереживо сценарію двома парами яскравих ведучих: Ольгою Печко з Костянтином Слободенюком та Мариною Маккей з Дмитром Обєдніковим. Це була гарна робота режисера Оксани Кравчук.

Естрадні зірки чернігівського філармонійного центру стрімко увірвалися святковими концертами у весну, задали радісний настрій, налаштували на позитив. На кожному концерті був аншлаг.

Віра Лобановська
-----
Фото - Віктор Кошмал


Довідково. У концертній програмі «Для вас, кохані жінки!» взяли участь: заслужені артисти України Володимир Гришин та Сергій Сулімовський; лауреат міжнародних конкурсів Театр танцю «Екватор» у складі Віктора Войникова, Катерини Великої, Олександра Коваленка, Ольги Кузьменко, Марії Лагути; лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Марина Маккей, Ольга Печко, Марина Коваленко, Іванна Коцур, В’ячеслав Мацвійко, Олена Близнюк, Світлана Примак, Дмитро Обєдніков; артисти філармонійного центру Максим Пузан, Костянтин Слободенюк. Звукорежисер Володимир Попов, художник зі світла Олександр Єрмаков. Режисер-постановник та автор адаптованих текстів пісень
Оксана Кравчук.


QR-Code generated with LudwigQRCode