АКАДЕМІЧНИЙ НАРОДНИЙ ХОР ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВІДКРИТТІ НАМЕТОВОГО МІСТЕЧКА «ТЕРИТОРІЯ АКТИВНОЇ МОЛОДІ»

ГОЛУБІ ОЗЕРА. ТАМ 07.06.2018


З 21 по 23 червня 2018 року на території комплексу «Голубі озера», що на Ріпкинщині, працювало молодіжне наметове містечко «ТАМ» – Територія активної молоді».

Протягом трьох днів молоді люди з різних куточків Чернігівщини обговорювали нагальні питання молодіжної політики, займалися спортом, оволодівали новими знаннями та навичками з тактичної оборони й медицини, вчилися народним мистецтвам і промислам, грали в інтелектуально-розважальні ігри та розважалися.

В урочистому відкритті містечка «ТАМ» з програмою театралізованого дійства Івана Купала взяли участь виконавці Академічного народного хору Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (художній керівник та головний диригент - заслужений діяч мистецтв України Володимир Коцур, балетмейстер - Віктор Войников). Артисти виконали вокально-хореографічну композицію "Ой на Івана", пісню-хоровод “Заплету віночок”, «Квітка душа» тощо. Особливого колориту урочистому відкриттю молодіжного наметового містечка додало те, що театралізоване видовище було влаштоване на березі мальовничого лісового озера.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431

Фото Департаменту інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації



QR-Code generated with LudwigQRCode