22-гу РІЧНИЦЮ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ВІДЗНАЧИЛИ В ОБЛАСНОМУ ФІЛАРМОНІЙНОМУ ЦЕНТРІ

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ-2018

У переддень державного свята Дня Конституції України 27 червня 2018 року в концертній залі Чернігівського обласного філармонійного центру відбулися урочистості, під час яких очільники області та міста вручили нагороди тим землякам, які зробили особливий внесок у захист та розбудову Української Держави і Чернігово-Сіверського краю.

Розпочався захід із вшанування світлої пам’яті усіх воїнів, які поклали життя у боротьбі за незалежність та єдність України на сході нашої держави, хвилиною мовчання та врученням державної нагороди матері загиблого в АТО Героя Андрія Норенка, відзначеного орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм з нагоди Дня Конституції України почесними грамотами і подяками також було відзначено низку волонтерів, службовців та громадських діячів нашої області.

В урочистій та концертній частинах заходу взяли участь колективи та солісти філармонійного центру обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм: Академічний камерний хор ім. Д. Бортнянського, Академічний народний хор (художній керівник та головний диригент - заслужений діяч мистецтв України Володимир Коцур, балетмейстер - Віктор Войников); Заслужений артист України Сергій Сулімовський, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ольга Печко, Марина Коваленко, Іванна Подольська, Олена Близнюк, Світлана Примак, ведучі Інна Василенко та Дмитро Обєдніков, солісти філармонйного центру Богдан Тонкошкурий та В'ячеслав Петрик, артистка розмовного жанру Олена Белеванцева.

Завершилося дійство “Молитвою за Україну”, яку присутні в залі гості виконали разом з Академічним народним хором.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431

 


QR-Code generated with LudwigQRCode