NEW JAZZ IN KYIV BAND І СЕРГІЙ ГРИЗЛОВ: У НАСТРОЇ ДЖАЗУ

2023.08.12 New Jazz in Kyiv

Концерт за участю гуру вітчизняного джазу Олексія Когана ніколи не буває “просто концертом”. Це завжди в першу чергу спілкування з глядачем — розмова про музику, про життя... Втім, чи не в цьому є сенс джазу — відкрите спілкування вільних людей?..

12 серпня 2023 року New Jazz in Kyiv Band (Артем Менделенко — саксофон, Родіон Іванов — клавішні, Олексій Коган — бас, Валерій Волков — ударні, плюс один з найвідоміших українських гітаристів Сергій Гризлов) представив глядачам свою програму на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру, який цього літа щосуботи приймає найяскравіших зірок української джазової музики.

Олексій Коган і його колектив добре відомі чернігівським поціновувачам джазу: музиканти вже неодноразово виступали на цій сцені. Разом з Сергієм Гризловим, за плечима якого не тільки записи і виступи з відомими гуртами, серед яких, наприклад, Pianoбой, а й участь в бойових діях на Сході, вони розкрили глядачам неймовірний настрій знаменитих джазових композицій. Невигадані історії зі світу музики, розказані Олексієм Коганом, довершили неповторну позитивну атмосферу концертної програми.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode