ПРОГРАМА “ГРАВІТАЦІЯ КОХАННЯ”: ЛЮБОВ У МУЗИЦІ І ТАНЦІ

2024.03.08 Гравітація кохання

“Гравітація кохання”, програма заслуженого артиста України Сергія Сулімовського і Марини Коваленко у супроводі стейдж-бенду “BissQuit” та за участі Театру танцю “Екватор”, – це емоції, це шалені почуття: палкі, п’янкі, нестримні, інтимні, пристрасні та спокусливі. 8 березня 2024 року прем’єра концертної програми з аншлагом відбулася у Чернігівському обласному філармонійному центрі.

У програму увійшли композиції вітчизняних та зарубіжних авторів, про які самі артисти кажуть: “Вони про наші почуття, різні почуття: коли злітаєш до небес від кохання, і коли страждаєш від нього… Але ті відчуття роблять нас сильнішими”.

У світі “Гравітації кохання” панувала любов, яка зробила численних глядачів, охоплених магією музики, щасливішими. “Любов — то сила, що не має меж”, — підкреслили учасники концертної програми. Та сама сила, якою здобувається Перемога. Артисти подякували оборонцям України за можливість займатися мистецтвом.

У програмі Марини Коваленко і Сергія Сулімовського “Гравітація кохання” взяли участь солісти філармонійного центру Юлія Литвин та Анна Михневич, стейдж-бенд “BissQuit” — Володимир Балаба (труба, флюгельгорн), Микита Гірня (саксофон, кларнет), Євгеній Чередниченко (тромбон), Олег Богуш (клавішні, керівник колективу), Сергій Галамага (гітара), Сергій Гриценко (бас-гітара), Данило Корінь (барабани); Театр танцю “Екватор” — Катерина Велика (хореограф-постановник), Тетяна Герус, Іван Гладков, Світлана Києвицька, Артем Коптель, Світлана Кугук-Головач, Ольга Кузьменко, Ангеліна Костенко, Дмитро Костенко, а також Олександр Коваленко.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode