“МАВКА” – КРАСА УКРАЇНСЬКОЇ ФОЛЬКЛОРНОЇ ТРАДИЦІЇ

2024.08.03 Мавка

Літні вакації тривають. Тож з початком нового концертного сезону на сцену Чернігівського обласного філармонійного центру повертаються відомі музичні казки, які так люблять діти і дорослі. Музичні казки — протягом серпня щосуботи і щонеділі о 12:00.


3 серпня 2024 року казковий місяць у філармонійному центрі відкрила музична історія за мотивами драми-феєрії Лесі Українки “Лісова пісня” у постановці Олександра Сєроштанова і Марини Маккей. Справжня магія української народної традиції, де переплелися фольклор, музика, хореографія, знову з перших секунд захопила глядачів, які побачили, як кохання перемагає жадобу і смерть.

У ролях Мавки та Лукаша – Анна Михневич та Іван Гладков. У постановці взяли участь солісти філармонійного центру та артисти Театру танцю “Екватор”: Марина Маккей, Олександр Сєроштанов, Ксенія Трубіна, Богдан Тонкошкурий, Світлана Києвицька, Дар’я Михневич, Ілля Латиш, Світлана Примак, Світлана Кугук-Головач, Артем Коптель, Дмитро Костенко, Катерина Велика, Ольга Кузьменко, Тетяна Герус, Ангеліна Костенко.

Музична казка “Мавка” на сцені обласного філармонійного центру – 4, 31 серпня і 1 вересня. Початок — о 12:00. Слідкуйте за анонсами на сайті nota.net.ua та на сторінках філармонійного центру у соціальних мережах.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode