ДИСКО-ХІТИ 80-Х ЗАЛУНАЛИ ЗНОВУ

Оновлений шоу-проєкт “Disco Hits 80’s” — “Хіти 80-х та інші” 18 грудня 2022 року представили глядачам солісти колективу концертних виконавців та артисти Театру танцю “Екватор”.

Вперше цей проєкт, зрежисований Дмитром Обєдніковим, публіка могла побачити на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру за кілька днів до повномасштабної агресії росії проти України — у День всіх закоханих. На тепер багато що змінилося. Але не змінився запальний настрій танцювальної музики 80-х. Автори програми казали про неї у лютому і повторюють нині: “Диско — це культура, що дарує нам свободу!” Звісно, проєкт “Disco Hits 80’s” — “Хіти 80-х та інші” був присвячений прийдешнім різдвяно-новорічним святам і сповнений надії та сподівань, що новий рік принесе нам перемогу, мир і щастя. “Ми продовжуємо вірити в дива, адже новорічні свята привчили нас змалку вірити в те, що все буде добре”, - кажуть артисти.

У цей вечір дух свободи дарували глядачам заслужений артист України Сергій Сулімовський, Катерина Іващенко-Василяко, Марина Коваленко, Ілля Латиш, Наталія Липницька, Юлія Литвин, Марина Маккей, Анна Михневич, Дар’я Михневич, Євгеній Олещенко, Яна Сидоренко, Ксенія Трубіна, артисти Театру танцю “Екватор” (художній керівник — Віктор Войников) — Катерина Велика, Тетяна Герус, Іван Гладков, Артем Коптель, Світлана Кугук, Ольга Кузьменко, Євгеній Олещенко. Провела концерт Яна Сидоренко.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode