КОНЦЕРТ НА ЧЕСТЬ УКРАЇНСЬКИХ МАТЕРІВ

2024.05.09

До Дня матері, який цього року буде відзначатися в неділю, артисти Чернігівського обласного філармонійного центру присвятили особливий концерт.

 

8 травня 2024 року, на головній музичній сцені області звучали пісні, які, за задумом головної натхненниці і режисерки дійства Тетяни Олійник, покликані  вшанувати велич українських матерів, їхню жертовність, силу і незламну любов до своїх дітей.  В умовах війни українські матері стали символом самовідданості та непохитної віри у переможне майбутнє Неньки-України. Наші матері - це не просто жінки, які лише народжують та виховують дітей. Вони є справжніми героїнями, які своєю відвагою, працею та любов'ю під час війни підтримують мир і затишок в своїх родинах, наближають перемогу.

 

В концертній програмі прозвучали як ліричні, так і патріотичні твори, народні пісні у виконанні Академічного народного хору під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Володимира Коцура, Театру танцю “Екватор” (хореограф Катерина Велика) та солістів філармонійного центру: заслуженого артиста України Сергія Сулімовського, заслуженої артистка естрадного мистецтва України Ніна Коцур, артистів Марини Коваленко, Наталії Липницької, Яни Сидоренко, Ксенії Трубіної, Іллі Латиша, Богдана Тонкошкурого та Світлани Примак.

 

Виступи митців були пронизані теплом, зворушливістю і любов'ю, які є невід'ємними під час усіх подібних дійств у філармонійному центрі.

 

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode