ДОТЕПНИЙ ГУМОР ПІДІЙМАЄ НАСТРІЙ І ДОПОМАГАЄ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ

2022.12.21

Сьогодні, 21 грудня  2022 року, в Чернігівському обласному філармонійному центрі за підтримки Чернігівської обласної військової адміністрації відбувся благодійний гумористичний концерт "Імпровізація: ВКВ + Ігор Ласточкін".

Коміки, котрі є чемпіонами найбільшого гумористичного шоу в Україні – проєкту "Ліга Сміху" на каналі "1+1" – Влад Куран, Олександр Венедчук, Артем Дамницький, а також шоумен Ігор Ласточкін – представили гумористичну  програму, в якій обіграли кумедні побутові сцени, жваво спілкувалися з публікою, розповідали веселі історії зі свого артистичного життя, жартували над російськими окупантами і, одним словом, робили все те, що так подобається глядачам і за що вони платить гумористам своїм щирим сміхом  і щедрими оплесками.

Як розповів організатор концерту "Імпровізація: ВКВ + Ігор Ласточкін" в Чернігові директор Благодійного фонду "7Я" Володимир Вінниченко, це другий концерт артистів за останній час. Близько двох місяців тому в рамках всеукраїнського туру «Ліга Сміху» вже виступала на сцені філармонійного центру. Тоді вдалося зібрати майже 110 тисяч гривень, які артисти витратили на придбання автомобіля та автозапчастин для одного з підрозділів ЗСУ. Цього разу організатори та учасники шоу сподіваються зібрати не меншу благодійну допомогу на потреби українських воїнів.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode