НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ЗІ СВЯТКОВИМИ ПОДАРУНКАМИ ДЛЯ ЧЕРНІГІВСЬКИХ ДІТЕЙ

ДИТЯЧА КАЗКА


Наближається важливе свято - Міжнародний день захисту дітей, який щороку відзначаємо 1 червня. До нього готуються і діти, і дорослі. Не забувають про Чернігів і місцевих дітлахів народні депутати України, обрані по мажоритарних округах від нашого міста - Сергій Березенко та Максим Микитась. За їхнього сприяння у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм маленькі чернігівці побачать веселу розважальну музичну казку «Баба Яга проти», де зустрінуть своїх улюблених героїв з відомих казок та мультфільмів. Народні депутати подбали, щоб вистави відвідали діти з багатодітних родин та діти з інвалідністю.

БАБА ЯГА ПРОТИ


Яскравими костюмами, захоплюючим сюжетом, запальними піснями і хореографічними композиціями вражатимуть юних глядачів артисти філармонійного центру: лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів шоу-балет “Екватор” у складі Ольги Кузьменко, Катерини Великої, Олександра Коваленка, Віктора Войнікова; артисти філармонійного центру Ірина Єрмакова та Костянтин Слободенюк; лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Богдан Тонкошкурий, Олена Близнюк, Марина Коваленко, Ольга Печко, Марина Маккей. Автор і режисер-постановник музичної казки Оксана Кравчук.

Вистави до Міжнародного дня захисту дітей за підтримки народних депутатів України Сергія Березенка та Максима Микитася відбудуться 29 і 30 травня, та 1 червня 2017 року в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

Віра Лобановська

--
Фоторепортаж Віктора Кошмала



Сюжет: Телеканал «Дитинець»


QR-Code generated with LudwigQRCode