SPIV BRATIV - ВПЕРШЕ З СОЛЬНИМ КОНЦЕРТОМ У ЧЕРНІГОВІ

2024.05.23

Вперше з великим сольним концертом 23 травня 2024 року до Чернігова завітав гурт SPIV BRATIV, який майже за півтора десятка років свого існування завоював прихильність серед численних шанувальників українського рок-н-ролу.  Автори хітів «Масква згоріла і втонула», «Бахмут» та «Останні дні літа»,  що на популярних інтернет-платформах мають мільйони переглядів,  на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру представили глядачам програму, в якій воєдино гармонійно переплелися ритми запальних танців, ліризм і глибинний філософський зміст текстів патріотичних пісень.

 

Багато років SPIV BRATIV грав кавери на популярні пісні «Бітлз». Через це Дмитра, Артемія, Антонія і Леонтія Осичнюків нерідко називали українськими «бітлами». Нині ж це цілком самобутній гурт зі своїм обличчям і своєю неповторною творчою історією.

 

З початком повномасштабного військового вторгнення  на територію України війна стала лейтмотивом колективу. Кожен його твір –– це, насамперед, конкретна музичні історія про те, що хвилює сьогодні кожного українця, що людям болить, що запалює віру в перемогу над ворогом. Події в Чорнобаївці, Херсоні чи Миколаєві вилилися в пісні і стали синглами. SPIV BRATIV дає концерти для Збройних сил України, бере участь у благодійних заходах, активно популяризує сучасне українське мистецтво. Не став виключенням і виступ гурту на сцені філармонійного центру. Під час концерту відбувся благодійний аукціон, виручені кошти якого будуть спрямовані на потреби Збройних Сил України.

 

Місто-герой Чернігів тепло зустрів артистів. Вільних глядацьких місць не було. То ж є всі підстави сподіватися, що SPIV BRATIV вперше, але не востаннє порадував своїх фанів виступом. І цілком можливо, що під час наступних гастролей всі ми ще почуємо пісню братів і про наше героїчне місто.

 

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode