“БЕНТЕЖНО-ГЕНІАЛЬНЕ БЕЗУМСТВО” ЗНОВУ НА СЦЕНІ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ

2024.06.20 madness

На численні прохання глядачів 20 червня 2024 року Чернігівський обласний філармонійний центр та Єдиний Мистецький Простір Чернігівщини знову презентували музичну трагікомедію “Бентежно-геніальне безумство” за сценарієм Оксани Тунік-Фриз.

Самовпевнений Гордій Пипка разом зі своєю супутницею з’являється у ресторані, розташованому у старій садибі. І стикається з людьми, в кожного з яких доволі дивна доля — якщо не сказати більше. Драматичні історії учасників дійства піднімають складні питання, пов’язані з проблемами ментального здоров’я.

Музична основа вистави — авторські твори джаз-бенду “Bentega”, учасниками якого є режисери постановки Оксана Тунік-Фриз та Євген Мацак. У ролях: актори Юрій Заєць, Валентина Гаркуша, Станіслав Аракільян, Олексій Шмирьов, ветеран російсько-української війни Юрій Вєткін; артисти філармонійного центру – заслужена працівниця культури України Світлана Пилипенко, Марина Маккей, Яна Сидоренко, Анна Михневич, Дар’я Михневич, Олександр Сьомченко. Хореографія – Театр танцю “Екватор” (постановка – Іван Гладков).

І знову “Бентежно-геніальне безумство” змусило глядачів замислитися: що є важливим нині, під час війни. І як ми ставимося до тих, хто поруч з нами?..

Нагадаємо, на осінь запланована презентація музичної вистави київському глядачеві на одній із столичних сцен.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

фото — Олександр Шумяцький


QR-Code generated with LudwigQRCode