НОВА КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА ДУХОВОГО ОРКЕСТРУ З ЦИКЛУ “А МУЗИКА ЗВУЧИТЬ”

2024.06.02 духовий

І знову зі сцени Чернігівського обласного філармонійного центру зазвучали чаруючі і надихаючі звуки духового оркестру. 2 червня 2024 року духовий оркестр філармонійного центру на чолі із заслуженим діячем мистецтв України Анатолієм Ткачуком представив оновлену концертну програму у межах проєкту “А музика звучить”.

Музика живе у мріях і думках, у мовчанні і слові; музика живе у наших почуттях, у тривогах і любові... А коли музика звучить – зупиняється час, все народжується знов, ніби вперше”, – так кажуть музиканти про свою програму. Прозвучали композиції, що складають золотий фонд вітчизняного та зарубіжного музичного мистецтва: “Лібертанго” Астора П’яццолли, “Бесаме мучо” Консуело Веласкес та “Марш Радецького” Йоганна Штрауса органічно поєдналися у проєкті з “Червоною рутою” Володимира Івасюка та піснею “Край, мій рідний край” Миколи Мозгового. Варто відзначити концертні номери за участю солістів оркестру — баритоністів Андрія Токара та Валерія Мацака, брас-ансамблів оркестру у складі Сергія Сетуна (труба), Дениса Біди (труба), Іллі Тонкогласа (труба), Дмитра Купрієнка (валторна), Олексія Авраменка (тромбон), Богдана Нехая (тромбон), Олександра Шумакова (туба), Володимира Тростянського (туба).

У програмі “А музика звучить” пролунали як інструментальні композиції, так і пісні у виконанні заслуженого артиста України Сергія Сулімовського, Марини Коваленко, Яни Сидоренко. Провела концерт Яна Сидоренко.

Музика збуджує, заспокоює, надихає та підносить, викликає сльози та захват. Музика володіє надзвичайною силою, яка промовляє до нашого серця”. Ці слова учасників концерту якнайкраще говорять про проєкт “А музика звучить”.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode