ПРЕМ’ЄРА МУЗИЧНОЇ КАЗКИ “КІТ МУРЧИК ТА МИШАЧА КОРОЛЕВА”

2024.06.08 Мурчик

Довгоочікувана прем’єра музичної казкової історії “Кіт Мурчик та мишача королева” 8 червня 2024 року відбулася у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

Автор ідеї та сценарію за мотивами української народної казки “Чорний кіт та мишачий король” — Олег Кошовий, нині — воїн Сил оборони України. Адаптація сценарію та режисура — Олександр Сєроштанов та Марина Маккей.

Десь дуже-дуже давно трапилася одна історія: не надто розважливі господарки прогнали котика. Мовляв, ледачий, нічого не робить. “Молока не дає, яєць не несе, квартиру не стереже — без нього обійдемося”, — сказали вони. А що може трапитися, коли після цього на порозі з’являється ціле мишаче військо на чолі із грізною мишачою королевою, готове перегризти все на своєму шляху і знищити ціле місто? Про це — весела, повчальна і надзвичайно музична історія “Кіт Мурчик та мишача королева”.

У постановці взяли участь солісти філармонійного центру та артисти Театру танцю “Екватор” Іван Гладков, Марина Маккей, Анна Михневич, Дар’я Михневич, Яна Сидоренко, Ксенія Трубіна, Дмитро Костенко, Світлана Примак, Катерина Велика, Ольга Кузьменко, Тетяна Герус.

9, 22 і 23 червня “Кіт Мурчик та мишача королева” — знову на сцені обласного філармонійного центру. Початок — 12:00. Слідкуйте за анонсами на сайті nota.net.ua і на сторінках філармонійного центру у соціальних мережах.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode