ПІСНІ ВІЛЬНОЇ І НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ

20024.06.27 Конституція

27 червня 2024 року, у переддень одного з найважливіших свят нашої держави — Дня Конституції, артисти Чернігівського обласного філармонійного центру представили концертну програму “З Україною в серці”, присвячену Основному Закону.

“Сьогодні, як ніколи, ми відчуваємо важливість нашої Конституції, коли наша країна переживає важкі часи. Ми сильні, тому що ми разом. Ми продовжуємо жити та працювати для нашої країни, для наших дітей, для майбутніх поколінь. Наша незламність — це відповідь на всі виклики, які стоять перед нами”. Ці слова стали лейтмотивом програми. У концерті прозвучали популярні композиції вітчизняних авторів, народні пісні. І за кожним виконаним твором стояли слова вдячності оборонцям України: “Їхня мужність і самопожертва надихають нас на щоденну боротьбу за свободу та незалежність. Навіть у ці темні часи українці продовжують стояти непохитно, об’єднані любов’ю до Батьківщини...”

У концерті взяли участь солісти філармонійного центру — заслужений артист України Сергій Сулімовський, Марина Маккей, Анна Михневич, Дар’я Михневич, Тетяна Олійник, Марина Коваленко, Ксенія Трубіна, Яна Сидоренко, Світлана Примак, Богдан Тонкошкурий, Ніна Коцур, Ілля Латиш, артисти Театру Танцю “Екватор” — Катерина Велика, Ольга Кузьменко, Тетяна Герус, Світлана Києвицька, Іван Гладков, Світлана Кугук-Головач, Артем Коптель, Дмитро Костенко, Ангеліна Костенко.

Провела програму, зрежисовану Олександром Сєроштановим і Мариною Маккей, Яна Сидоренко.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode