МІНІСТР КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ ЄВГЕН НИЩУК ОЗНАЙОМИВСЯ З РОБОТОЮ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ

2019.03.08_

«Саме з культурних осередків починається відродження в цілому інфраструктури краю», -  таку думку висловив Міністр культури України Євген Нищук під час свого робочого візиту на Чернігівщину 8 березня 2019 року. Міністр культури відвідав цілий ряд закладів та об‘єктів культурної спадщини та ознайомився зі станом розвитку культурної сфери регіону. Під час поїздки міністр, зокрема, побував і у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм, якому у цьому році виповнюється 75 років.

Як розповів генеральний директор-керівник художній філармонійного центру Сергій Теребун, очільник міністерства ознайомився з матеріально-технічною базою закладу, поцікавився проблемами і планами творчого колективу. Серед іншого, пан Євген високо оцінив вагомий внесок, який роблять артисти філармонійного центру у справу створення та просування національного культурного продукту в Україні та за кордоном.

Резюмуючи підсумок свого візиту на Чернігівщину, Міністр культури України Євген Нищук зокрема зазначив: «Сьогодні у час відвідин славної Чернігівщини, приємним відкриттям стала одержимість працею на ниві мистецтва та патріотизм працівників галузі культури Чернігівщини. Це і робота приватних підприємців, і державних закладів. Це ті ініціативи, та ті гарні напрямки, які варто підтримувати. Це показово, коли люди розуміють, що необхідно інвестувати в культурну складову, яка приваблює туристів..."

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode