“СІВЕРСЬКІ КЛЕЙНОДИ” ЗНОВУ ПІДКОРИЛИ КИЇВСЬКОГО ГЛЯДАЧА

2019.03.11_Kleynody_Kyiv

Академічний ансамбль пісні і танцю “Сіверські клейноди” Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (художній керівник та головний диригент — заслужений діяч мистецтв України Сергій Вовк) знову з успіхом виступив перед київською публікою.

Артисти ансамблю презентували програму, до якої увійшли твори, які представляють все різноманіття вокально-хореографічного мистецтва Чернігівського краю, але, разом з тим, демонструють спорідненість мистецьких надбань різних регіонів України. Глядачі побачили такі відомі номери як “Чорноморець”, “Чумацький сніданок”, “Поліський танець”, “Мишинська дрібонька”, “Триптих румунських циган”... Особливе захоплення у глядачів викликала вокально-хореографічна композиція “Тополя”. І, за традицією, завершився виступ твором “Хай живе вільна Україна”, який нині є певною візитівкою “Сіверських клейнодів”.

Свій виступ артисти ансамблю, які зуміли на столичній сцені органічно поєднати в собі енергію, запал і барвистість танцю з хвилюючим багатоголосним співом,присвятили 205-річчю від дня народження Великого Кобзаря.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode