“НАШ ШЕВЧЕНКО”

2024.03.17 Тельнюк

У рік 210-річчя від дня народження Тараса Шевченка славнозвісний музичний проєкт “ТЕЛЬНЮК: Сестри” презентує в різних містах України програму “Наш Шевченко”. Робота над створенням програми тривала кілька років, проходячи перевірку на "міцність" перед різними аудиторіями. "Проєкт "Наш Шевченко" – не данина моді, – кажуть народні артистки України Галя та Леся Тельнюк. – Ми просто визріли для того, щоб заспівати поезію Тараса Шевченка. Це не спроба представників субкультури створити ще один монумент класику, а показати його ліричним, але не тужливим, пророчим, але не страшним".

17 березня 2024 року “Нашого Шевченка” побачили чернігівські глядачі: концерт, організований ГО “Північна Культурна Столиця” в межах проєкту “Академія української музики”, відбувся в обласному філармонійному центрі. Поєднання музики і неймовірного співу з величчю гармонії віршів Великого Кобзаря викликали неповторні емоції у численних глядачів.

Участь у концертній програмі “Наш Шевченко” взяли симфонічний оркестр та хор Чернігівського музичного коледжу, Академічний камерний хор ім. Д. Бортнянського (художній керівник – Ігор Найдьон). Диригував заслужений артист України Олександр Шевчук, а головним хормейстером була народна артистка України Марина Гончаренко.

Традиційно вхідний квиток на концерт був прямим донатом на Збройні Сили України.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode