ВІТАННЯ АГРАРІЯМ ОБЛАСТІ

2019.11.14

Господарів землі-матінки, мудрих, самовідданих, невтомних, натхнених трудівників, тих, хто серцем і душею з великою любов’ю до землі-годувальниці щодня долучається до високого творення, забезпечення добробуту держави 14 листопада 2019 року вітали в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм. Тут відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників сільського господарства — свята, яке щороку відзначається у третю неділю листопада.

Аграріїв Чернігівщини привітали та відзначили нагородами голова облдержадміністрації Андрій Прокопенко, заступник голови обласної ради Арсен Дідур. Зокрема, у своєму вітальному слові очільник області зазначив: “На Чернігівщині працюють 1278 сільгосппідприємств. Вони утворюють значну частину валового регіонального продукту та левову частку експорту. Для економіки важливо, що ми не тільки вирощуємо, а й переробляємо сировину. На даний час у нас будуються та реконструюються 24 промислові об’єкти, загальна сума інвестицій складає 700 мільйонів гривень. Це не просто цифри, це довіра людей, які вкладають в економіку кошти. І завдання влади — допомагати і захищати бізнес, який працює”.

Святковим подарунком працівникам сільського господарства області стала концертна програма за участю колективів та солістів обласного філармонійного центру. Свою творчість сільським трударям дарували Академічний народний хор (художній керівник та головний диригент - заслужений діяч мистецтв України Володимир Коцур), народний артист України Василь Нечепа, заслужені артисти України Володимир Гришин і Сергій Сулімовський, а також Марина Коваленко, Ольга Печко, Світлана Примак, Олександр Лузан, Максим Пузан, В’ячеслав Мацвійко, Театр танцю “Екватор” під керівництвом Віктора Войникова.

Провели святкову концертну програму Інна та Ігор Василенки.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode