У Чернігові привітали машинобудівників

2018.09.20_oda

Традиційно в четверту неділю вересня в Україні відзначають своє професійне свято працівники машинобудівної галузі. З цього приводу 20 вересня 2018 року в Чернігівській обласній держадміністрації відбулися урочистості, участь в яких взяли і артисти Чернігівського обласного філармонійного центру. Кращих представників машинобудівної галузі естрадні виконавці привітали піснями, а керівники області - почесними відзнаками.

Варто зазначити, що на Чернігівщині діє майже 40 підприємств з виробництва електричного та електронного устаткування, сільськогосподарської, будівельної техніки, обладнання для нафтопромислового комплексу, медичних приладів та устаткування, точних вимірювальних пристроїв, транспортного машинобудування, металевих виробів. Крім того, значна кількість підприємств виконують замовлення Збройних Сил України.

На сьогодні загальна питома вага реалізації промислової продукції машинобудівного комплексу області становить майже 10%, а чисельність працівників галузі перевищує 4,5 тисячі осіб (понад 13% зайнятих у промисловості регіону).

За повідомленням Департаменту інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації


QR-Code generated with LudwigQRCode