ПЕРШИЙ НЕЧЕРНІГІВСЬКИЙ ПОКАЗ МЮЗИКЛУ “СЕЛО І ЛЮДИ” ЗАВЕРШИВСЯ УСПІХОМ

2018.11.02_Slavutich

Мрія будь-якого артиста щоб його творчість була близькою людям. І особливо приємно, коли ти подобаєшся не лише глядачу на «домашній» сцені, але й за межами звичного середовища. Тому цілком природньо, що перед показом народного мюзиклу «Село і люди» в Славутичі, що відбувся 2 листопада 2018 року, як режисер Дмитро Обєдніков, сценарист Світлана Бунзяк, так і артисти Чернігівського обласного філармонійного центру надзвичайно хвилювалися.

- Чи зрозуміють, чи приймуть, чи забажають прийти ще? – ці питання нас не могли не турбувати. Тим більше, що на нашій рідній сцені музичний спектакль було презентовано зовсім недавно – 3 жовтня. А його повторна «обкатка» відбулася лише усього один раз – за кілька днів до виступу в Славутичі, – ділиться враженнями Дмитро Обєдніков.

- До Славутича  ми привезли постановку в дещо інакшій реалізації, ніж то було в Чернігові. І це зрозуміло, бо дорога, транспортування великої артистичної трупи та реквізиту потребують особливих умов і затрат. То ж для славутицького глядача ми підготували, у певній мірі, свій особливий варіант мюзиклу. Він дещо різнився від чернігівського, але не за сценарієм, а лише певними адаптованими до особливостей місцевої сцени формами режисерського вирішення… І я дуже щасливий, що ми не прогадали, - розповідає пан Дмитро.

І справді, хвилювання артистів щодо результату гастролей у Славутичі, виявилися марними.  У концертній залі, як до цього і в Чернігові, був аншлаг. Глядачі апладували артистам стоячи, звучали вигуки «Браво!» і запрошення приїздити ще.

Довідково
Наступним містом, яке побачить народний мюзикл «Село і люди», стануть Прилуки. Сюди артисти завітають вже 4 грудня.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode