СОЛІСТИ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ ПРИВІТАЛИ З ЮВІЛЕЄМ ЦЕНТР КРОВІ

2024.04.02 центр крові

2 квітня 2024 року артисти Чернігівського обласного філармонійного центру взяли участь в урочистостях, присвячених 80-річчю обласного центру крові.

Цей медичний заклад у Чернігові був заснований у квітні 1944-го року як станція переливання крові. Нині центр організовує безпечне донорство для задоволення потреб системи охорони здоров’я Чернігова і області у компонентах крові, є відкритим посередником між донорами та пацієнтами.

Учасники заходу відзначили величезний внесок обласного центру крові у збереження життів українців. В умовах воєнного стану він є допоміжним суб’єктом системи крові для задоволення потреб Сил Оборони України. З початком широкомасштабного вторгнення центр крові не припиняв роботу, працюючи в цілодобовому режимі.

Під час урочистостей прозвучали теплі слова привітань. Були нагороджені кращі працівники закладу.

Музичним вітанням з ювілеєм став виступ солістів філармонійного центру. У концертній програмі взяли участь Яна Сидоренко, Марина Маккей, Ілля Латиш, Богдан Тонкошкурий, Ксенія Трубіна. Артисти висловили щиру вдячність медичним працівникам, донорам та волонтерам і побажали ювілярам добра та миру.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode