ПОТРІЙНЕ СВЯТО 14 ЖОВТНЯ У СМТ. БЕРЕЗНА З АРТИСТАМИ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ

БЕРЕЗНА


День Захисника України вже третій рік поспіль ми святкуємо у святий для українців день 14 жовтня – на свято Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці три священні дати злилися в одну, символізуючи силу нескореного українського духу, волю до перемоги, яку Україна продовжує демонструвати усьому світові.

Такий важливий й урочистий день у смт. Березна на Чернігівщині відзначали на знаменитому вже Співочому полі, де нещодавно, 17 вересня 2017 року, успішно стартував перший Всеукраїнський фестиваль пісні і танцю імені видатного уродженця селища Григорія Верьовки.

Потрійне свято 14 жовтня мешканці селища святкували разом з професійними артистами Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм. Потужний концерт просто неба, наповнений незрівнянним українським колоритом та патріотичним змістом, подарували глядачам заслужені артисти України Володимир Гришин та Сергій Сулімовський, Лауреати Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Ольга Печко, В’ячеслав Мацвійко, Марина Коваленко, Богдан Тонкошкурий, В’ячеслав Петрик, Марина Маккей, Ніна Коцур, Юлія Бавакджи. Вів концертну програму Дмитро Обєдніков. Свято відбулося за підтримки народного депутата України Анатолія Євлахова та агрохолдингу «Урожай».

Віра Лобановська


QR-Code generated with LudwigQRCode